Egyedi webshop készítése és üzemeltetse

Olyan egyedi, személyre szabott webáruházat készítünk neked, amely garantáltan forgalmat generál vállalkozásod számára

Az e-kereskedelem napjainkban egyre növekvő szerephez jut, így a szinte naponta megjelenő új webshopok közül, kitűnni is egyre nehezebb. Ha minket választasz mi garantáltan megteszünk mindent, hogy webáruházaddal kiemelkedj konkurenseid közül.

R

Látványos grafikai megjelenés

Fontos, hogy a honlapod megjelenése profizmust sugalljon. A színeket, a weboldalon használt fotókat, egy előre elkészített arculat mentén érdemes kiválasztani.

R

Konverzió fókuszú kialakítás

Egy webáruház esetében kiemelten fontos, hogy a látogatóinkat – vásárlókká alakítsuk át. A mi célunk az, hogy konverzoió fókuszú vevőgyárat építsünk számodra, amely a legmodernebb iparági megoldásokkal van felszerelve.

R

Keresőbarát kialakítás (SEO)

Keresőoptimalizálásnak hívjuk azt a folyamatot, amely során egy oldal előrébb kerül a Google keresési találatai között.

Weblap készítés már 220.000 Ft-tól!

Előzd meg riválisaid és tűnj ki a tömegből, egy egyedi prémium webshop segítségével

 

Minden igényt kielégítő, könnyen kezelhető webáruházakat készítünk. Az online kereskedelemben szerzett tapasztaltaink megfelelő hátteret biztosítanak ahhoz, hogy a lehető legjobb tanácsokkal járuljunk hozzá a sikereidhez.

Lenyűgöző design

Felhasználóbarát szerkesztés

Egyedi grafikai elemek

Biztonságos rendszer felépítés

Reszponzív Webdesign

Keresőmotor optimalizálás (SEO)

Együttműködés amely inspirál

Rólunk mondták

Nagyon elégedett vagyok a PIXELIUM csapatának munkájával. Az egész folyamat során folyamatos kapcsolatot tartottak velem, mindig nagyon gyorsan válaszoltak, reagáltak, amennyiben kérésem/kérdésem akadt. A dizájn teljes mértékben az ő ötleteik alapján lett kialakítva, a végeredménnyel nem is lehetnék boldogabb! Köszönöm PIXELIUM!

 

Gazsó Gergely

Ügyvezető – collectors.hu

Webshop Készítési Folyamatunk

Felmérés és ajánlatadás

Kutatás és tervezés

Fejlesztés és optimalizálás

Ellenőrzés és tesztelés

Átadás és karbantartás

Komplett eCommerce megoldásra van szükséged?

Gyakran ismételt kérdések

Mennyi időt vesz igénybe a folyamat?

Ez nagyban függ az adott projekt komplexitásától, a határidőktől, vagy például a visszajelzések gyorsaságától. Egy egyszerűbb céges weboldalt 3-4 hét alatt felépítünk, míg egy nagyobb webshophoz általában több idő szükséges. Leggyakrabban 8 hétnél rövidebb időtávot szoktunk célként kitűzni.

Van valamilyen egyéb költsége a fejlesztésnek?

A második évtől a domain és tárhely évi néhány ezer forintos díja. Ezek és a fejlesztés költségén kívül nem lesz más kiadásod.

Mennyi beleszólásom van a design-ba?

Az oldal felépítésének megkezdése előtt megbeszéljük az elképzeléseidet (színek, fotók, stílus) és azok figyelembevételével kezdjük meg a munkát. Minden esetben az aktuális trendeknek és technikai elvárásoknak megfelelően készítjük a weboldalakat. Természetesen, ha vannak mintaoldalak, amelyekhez hasonlót szeretnél, akkor azt is figyelembe vesszük. Illetve sablonmintákat is szívesen mutatunk.

Megtanítjátok a weboldal használatát?

Természetesen. Az oldal alapvető működését egy konzultáció keretében bemutatjuk, így képes leszel többek között bejegyzéseket írni az oldalra, vagy például tartalmat feltölteni.

Nyomon követhetem az oldal készülését?

Természetesen. Egy külön csak erre a célra létrehozott felületen fejlesztünk, így mindig láthatod a dolgok aktuális állását.

Mi van, ha később segítségre van szükségem?

Mi mindig egy emailre leszünk tőled. Ha bármilyen kérdésed van keress bátran és igyekszünk minél hamarabb megoldani a problémád.

Hogyan történik a fizetés?

Két részletben. A fejlesztési díj 30%-át az első egyeztetés után, a projekt kezdetekor, míg a második 70%-ot a weboldal élesítése előtt.

Mire van szükségetek tőlem, hogy a weboldal elkészülhessen?

Ha már van logód, vagy egyéb arculati elemed (pl. szórólap, névjegy), akkor ezekre mindenképpen szükségünk lesz, hogy a weboldalad is illeszkedjen az arculatodhoz. Ezenkívül, ha vannak előre megírt szövegeid, és saját képeid, akkor azokat is elkérjük majd. A menüstruktúrára vonatkozó elképzeléseidre is szükségünk lesz, de ennek kialakításában segítünk. Amennyiben már van weboldalad és azt szeretnéd megújítani, akkor annak elemeit tudjuk hasznosítani kiindulási pontként.