Egyedi weboldal tervezése és készítése

Olyan egyedi, személyre szabott weboldalt készítünk neked, amely garantáltan új ügyfeleket és eladásokat generál.

Napjainkban egy cég számára az online megjelenés éppen annyira fontos, mint az általa kínált termék vagy szolgáltatás minősége.

Egy jól megtervezett weboldal az egyik legfontosabb online marketing eszköz.

R

Látványos grafikai megjelenés

Fontos, hogy a honlapod megjelenése profizmust sugalljon. A színeket, a weboldalon használt fotókat, illusztrációkat egy előre elkészített arculat mentén érdemes kiválasztani.

R

Interaktív fejlesztési folyamat

Folyamatos beleszólásod van az aktuális fejlesztési folyamatba, mindig látni fogod, hol tartunk az oldalad készítésével, milyen lehetőségek állnak rendelkezésedre.

R

Keresőbarát kialakítás (SEO)

Keresőoptimalizálásnak hívjuk azt a folyamatot, amely során egy oldal előrébb kerül a Google keresési találatai között.

Weblap készítés már 80.000 Ft-tól!

Weboldalak melyek informálnak, meggyőznek és konvertálnak

 

Lenyűgöző design, “up to date” CMS, mobilbarát kialakítás. A weboldalad az online marketing stratégiád központja. Lépj a jövőbe és használd ki a PIXELIUM Digitális Ügynökség által nyújtott szolgáltatások összes előnyét.

Lenyűgöző design

Felhasználóbarát szerkesztés

Egyedi grafikai elemek

Biztonságos rendszer felépítés

Reszponzív Webdesign

Keresőmotor optimalizálás (SEO)

Együttműködés amely inspirál

Rólunk mondták

Dorottya went above and beyond and has by far exceeded our expectations. We love our new website and she was super fast in delivering this high quality piece of work. This was our first time using upwork and we can highly recommend her skills. She fulfilled all of our requests, communicates fast and clear and has contributed some great ideas that we adopted immediately. Thank you very much Dorottya!

 

Thomas Gruederich

CEO – TomCat

Weblapkészítési Folyamatunk

Felmérés és ajánlatadás

Kutatás és tervezés

Fejlesztés és optimalizálás

Ellenőrzés és tesztelés

Átadás és karbantartás

Komplett eCommerce megoldásra van szükséged?

Gyakran ismételt kérdések

Mennyi időt vesz igénybe a folyamat?

Ez nagyban függ az adott projekt komplexitásától, a határidőktől, vagy például a visszajelzések gyorsaságától. Egy egyszerűbb céges weboldalt 3-4 hét alatt felépítünk, míg egy nagyobb webshophoz általában több idő szükséges. Leggyakrabban 8 hétnél rövidebb időtávot szoktunk célként kitűzni.

Van valamilyen egyéb költsége a fejlesztésnek?

A második évtől a domain és tárhely évi néhány ezer forintos díja. Ezek és a fejlesztés költségén kívül nem lesz más kiadásod.

Mennyi beleszólásom van a design-ba?

Az oldal felépítésének megkezdése előtt megbeszéljük az elképzeléseidet (színek, fotók, stílus) és azok figyelembevételével kezdjük meg a munkát. Minden esetben az aktuális trendeknek és technikai elvárásoknak megfelelően készítjük a weboldalakat. Természetesen, ha vannak mintaoldalak, amelyekhez hasonlót szeretnél, akkor azt is figyelembe vesszük. Illetve sablonmintákat is szívesen mutatunk.

Megtanítjátok a weboldal használatát?

Természetesen. Az oldal alapvető működését egy konzultáció keretében bemutatjuk, így képes leszel többek között bejegyzéseket írni az oldalra, vagy például tartalmat feltölteni.

Nyomon követhetem az oldal készülését?

Természetesen. Egy külön csak erre a célra létrehozott felületen fejlesztünk, így mindig láthatod a dolgok aktuális állását.

Mi van, ha később segítségre van szükségem?

Mi mindig egy emailre leszünk tőled. Ha bármilyen kérdésed van keress bátran és igyekszünk minél hamarabb megoldani a problémád.

Hogyan történik a fizetés?

Két részletben. A fejlesztési díj 30%-át az első egyeztetés után, a projekt kezdetekor, míg a második 70%-ot a weboldal élesítése előtt.

Mire van szükségetek tőlem, hogy a weboldal elkészülhessen?

Ha már van logód, vagy egyéb arculati elemed (pl. szórólap, névjegy), akkor ezekre mindenképpen szükségünk lesz, hogy a weboldalad is illeszkedjen az arculatodhoz. Ezenkívül, ha vannak előre megírt szövegeid, és saját képeid, akkor azokat is elkérjük majd. A menüstruktúrára vonatkozó elképzeléseidre is szükségünk lesz, de ennek kialakításában segítünk. Amennyiben már van weboldalad és azt szeretnéd megújítani, akkor annak elemeit tudjuk hasznosítani kiindulási pontként.