Blog

Tippek és érdekességek amelyek segíthetnek kiigazodni a weblapok, webshopok világában, betekintést engedhetnek a webfejlesztés és grafikus dizájn rejtelmeibe, valamint abba, hogyan lehet sikeres online jelenléted.

A technológia gyorsan változik, és a webdesign trendekkel sincsenek ez másként. A valamikor modern és innovatív dizájnelemek és weboldalfunkciók az elmúlt években elavulttá  váltak.

A jó domain név beszédes, könnyen megjegyezhető. Tudd meg cikkünkből, hogy mit érdemes figyelembe venned és mi alapján érdemes választanod.

Az első benyomás rendkívül fontos. Egy új látogató átlagosan 8 másodperc alatt eldönti, szimpatikus-e számára az oldal. Cikkünkből megtudhatod mit kell figyelembe venni weboldal készítés során a maximális hatékonyság érdekében.

A minimalista logóknak számtalan előnye van. Egy egyszerű, letisztult dizájn könnyen megjegyezhető, megragadja a vásárló/ügyfél tekintetét, valamint lehetővé teszi, hogy egyértelmű módon kommunikálhassunk a közönségünkkel.

Egy weboldal nem költség hanem befektetés. A weboldalad lesz az amivel sokszor elsőként találkoznak leendő ügyfeleid, akik szolgáltatásod minőségét gyakran weboldalad minősége alapján ítélik majd meg.